Γνωρίστε τις δασκάλες μας!

ενέργεια, πάθος, δημιουργικότητα και διασκέδαση

Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ο χορός είναι ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία της ζωής μας. Μας βοηθάει να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα συνδυάζοντας παράλληλα, ενέργεια και πάθος για τον χορό που μας αρέσει, με την δημιουργικότητα και την διασκέδαση που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ο χορός είναι ένας τρόπος έκφρασης, διασκέδασης αλλά και εκγύμνασης του σώματος. Με την 33ετή πείρα μας, και εφόδια το κέφι και την αγάπη για αυτό που κάνουμε, σας καλούμε να μάθετε μαζί μας μπαλέτο, μοντερνο χορό, commercial, hip hop, latin, cheerleading και σύγχρονους χορούς.

dance-is-energy-passion-creativity-and-fun-min

Ιδιοκτήτρια & Καλλιτεχνική διέυθύνση

MARIEE WISEMAN KAPSI

Η ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής Mariee Wiseman Kapsi γεννήθηκε στην Αγγλία και ξεκίνησε το χορό σε ηλικία 4 ετών με μπαλέτο και πολύ γρήγορα,μετά από παρότρυνση της δασκάλας της, παρακολούθησε μαθήματα μοντέρνου, jazz και κλακέτες. Το ταλέντο και η σκληρή δουλειά γρήγορα την οδήγησαν σε επιτυχίες και διακρίσεις.

  • Το 1979 σε ηλικία 12 ετών χόρεψε με το English National Ballet στο έργο "coppelia".
  • Το 1980 μαζί με τον Roy Castle και πλήθος χορευτριών μπήκε στο Guinness Book of Records ως "the most dancers dancing together"
  • Το 1983 κέρδισε το βραβείο "class work & musicality" από το Imperial Classical Ballet Awards.
  • Το 1983 πήρε υποτροφία για να σπουδάσει στο φημισμένο "Bird College of Performing Arts".

Μετά από τρία χρόνια σπουδών τελείωσε το κολέγιο έχοντας τον τίτλο της καθηγήτριας χορού και χορογράφος και στην κατοχή της αμέτρητα πτυχία στο μπαλέτο, το μοντέρνο,τις κλακέτες και τους εθνικούς χορούς. κατόπιν συνέχισε τις σπουδές της και πήρε το πτυχίο "Anatomy and Physiology of Dancers".
Aκολουθούν εμφανίσεις της σε Αγγλία-Ισπανία και Καναδά .
Το 1987 ήρθε στην Αθήνα και εμφανίστηκε στο Διογένης palace με τον Ντέμη Ρούσσο. Ετσι γνώρισε και αγάπησε την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Ξεκίνησε να εργάζεται σε σχολές χορού της Αθήνας.
Το Σεπτέμβριο του 1989 δημιούργησε τη δική της σχολή και από τότε μεταλαμπαδεύει στα παιδιά του Γαλατσίου και της ευρύτερης περιοχής ,την αγάπη και την αφοσίωση της, στην τέχνη του χορού.

Mariee Wiseman Kapsi
drouva (1)

Commercial & Hip hop

Βανέσσα Ντρούβα

Η Βανέσσα Ντρούβα ξεκίνησε χορό σε ηλικία τριών ετών στη σχολή χορού Mariee Wiseman Καψη, όπου και πήρε όλα  της τα πτυχία σε μπαλέτο, μοντέρνο, καθώς και jazz awards του ISTD.

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια χορού σε πολλές σχολές των Αθηνών.
Τέλος παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια σε όλα τα είδη χορού και κυρίως  σύγχρονο και hip hop, παράλληλα συμμετέχει σε πολλά χορευτικά δρώμενα, όπως video clips, διαγωνισμοί χορού, κλπ

Κλασικό Μπαλέτο, Μοντέρνο & Σύγχρονο Χορό

Σοφία Πολίτη

H Σοφία ξεκίνησε χορό, στην σχολή μπαλέτου Mariee Wiseman Καψη, σε ηλικία 6 ετών έως τα 18 της, όπου και πήρε όλα τα πτυχία μπαλέτου και μοντέρνου ISTD.

Αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο σπουδών της, στη σχολή χορού Mariee Wiseman- Kapsi, παίρνοντας και το Advanced 2 , συνέχισε τις σπουδές της στην ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Μοριανοβα Τραστα.

Διδάσκει κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο και μοντέρνο χορό,έχει παρακολουθήσει σεμινάρια hip hop character , Latin και Παιδαγωγικής.

Έχει χορογραφήσει και έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις χορού.

Σοφία Πολίτη
sophia-tsotoulidou-min

Μοντέρνο & Σύγχρονο Χορό

Σοφία Τσοτουλίδου

Η Σοφία από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική και το μπαλέτο.

Σε ηλικία 12 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το μοντέρνο και σύγχρονο χορό.

Άρχισε να διδάσκει χορό ,από το 2008.

Είναι ενεργή χορεύτρια μοντέρνου σύγχρονου και κλασικού χορού ,με συμμετοχή σε παραστάσεις και διαγωνισμούς χορού και συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων και workshops

Latin & Σύγχρονο Χορό

Παναγιώτα Βασιλείου

Η Παναγιώτα είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού και Kαποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε ηλικία τεσσάρων ετών, ξεκίνησε κλασικό και μοντέρνο χορό ,όπου και διδάχτηκε τα συστήματα RAD και ISTD .

Αργότερα ξεκίνησε και λάτιν χορό ,όπου έλαβε αρκετά διπλώματα, καθώς και το δίπλωμα διδασκαλίας Associate of Professional Teachers of Latin Dance.

Παράλληλα έκανε και άλλα είδη χορού flamenco, contemporary και commercial jazz.

Παναγιώτα Βασιλείου
drosou (1)

Κλασσικό Μπαλέτο & Μοντέρνο

Βικτώρια  Δρόσου

Η Βικτώρια  Δρόσου είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ξεκίνησε χορό ,σε ηλικία τεσσάρων ετών, στη σχολή χορού Mariee Wiseman Καψη, όπου και πήρε τα πτυχία  της, σε μπαλέτο και μοντέρνο ISTD. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια hip hop, commercial και παιδαγωγικής.
Από το 2022 ξεκίνησε να διδάσκει μπαλέτο και μοντέρνο σε μικρά παιδιά.